Bilete Teo, Vio, Costel, Alex Mocanu și Drăcea - Stand-up Comedy virtual - live streaming din Club 99 - 30 mai '20, ora 20:00 - vStage - Online

Teo, Vio, Costel, Alex Mocanu și Drăcea - Stand-up Comedy virtual - live streaming din Club 99

vStage - Online, Romania

sâmbătă, 30 mai '20, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Bine ai venit în Club 99, poate ai mai fost pe la noi sau ești departe de București și nu ai reușit niciodată să ajungi. Asta e ocazia ta sa fii alături de noi, cel puțin virtual.

Sâmbătă, 30 mai, de la ora 20:00, Teo, Vio, Costel, Alex Mocanu și Drăcea fac stand-up comedy virtual. Un tip de show unic la care poți asista din confortul casei tale alături de oricine mai e acolo cu tine.

Pentru că noi nu vă putem vedea pe voi, și e greu să faci stand-up către o sală goală, am pus un ecran în fața scenei unde vom avea câteva persoane, prin video call, ca publicul nostru virtual. Comedianții îi pot vedea și auzi și pot interacționa cu ei.

Cu biletul de 35 de lei vei vedea ce se întâmplă pe scenă, montat live din trei camere și îi poți auzi și pe cei din publicul virtual.

IMPORTANT: Pentru biletele de pe video call vei avea nevoie de aplicația “zoom.us” instalată (preferabil pe laptop / pc), cameră, căști cu microfon (un headset de telefon e perfect) și puțină lumină în cameră. Va trebui să te vedem și să te auzim. Vei primi un link și o parolă în ziua evenimentului și va trebui să intri între 19:30 și 19:45. DACĂ NU VREI să te vedem sau auzim și noi pe tine, (poate vrei să te uiți la show pe TV sau să stai în chiloți) atunci cumpără un bilet pentru vStage!