Bilete Teatrul In Culise: Anti love story - 5-31 mai - vStage

Teatrul In Culise: Anti love story

vStage, Romania

5-31 mai

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

S-au scris și se tot pot scrie povești de dragoste: sute, mii, miliarde. Anti Love Story este o comedie romantică modernă care nu urmează rețeta siropului din filmele de gen și expune într-un limbaj sincer și direct 12 perspective diferite asupra iubirii și a modului în care o trăiesc acum tinerii, bătrânii, soții și soțiile, amanții, amantele sau prietenii.

Ce mai înseamna astăzi dragostea, în această epocă a vitezei, a internetului, a Tinderului, a Facebook-ului și a Whatsapp-ului? Spectacolul acesta pune pe masă o temă foarte actuală: love today nu mai este ce era love yesterday, idealul de iubire fiind mult mai greu de atins.
Anti Love Story spune chiar șase povești de iubiri ale momentului, așa cum le trăiesc astăzi oameni cu istorii și vârste diferite. Probabil pe aceeași bancă pe care a stat și Forrest Gump, poate chiar în același parc, 12 suflete trăiesc intens variate tipuri de dragoste și ne arată cum influențele exterioare și presiunile sociale conturează modul în care ajungem să ne comportăm în relațiile cu cei pe care îi iubim.

Iar la final…„Life is like a box of chocolates. You never know what you’re gonna get.”
Durata: 1h35

Teatrul In Culise prezintă
Anti love story de Ştefan Caraman
Bărbatul de pe bancă – Ionuț Iftimiciuc
Tânărul – Andrei Bibire / Andrei Şchiopu
Tânăra – Mădălina Borş
Soțul – Radu Catană
Soția - Teodora Calagiu Garofil
Domnul 1 – Şerban Melnic
Domnul 2 – Adi Ionescu
Un Domn– Dorin Enache
Prostituata – Gabriela Alexandru
Amantul – Alex Vlad
Amanta – Tamara Roman
Bătrânul – Vlad Rădescu
Bătrâna – Grațiela Popa
Regia Cristian Bajora