Bilete Stress Management Workshop @ vStage - 21 nov '20, ora 13:00 - vStage - Online

Stress Management Workshop @ vStage

vStage - Online, Romania

sâmbătă, 21 noiembrie '20, ora 13:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii


Durata workshop-ului: 6h

Workshop-ul de stress management își propune creșterea gradului de conștientizare a stresului personal și organizațional.

Din cauza nevoilor organizaționale sau a modificărilor, pot apărea factori precum volumul de muncă crescut sau modificări în relațiile de raportare. Astfel de schimbări ale climatului sau structurii organizaționale pot precipita un mediu stresant în rândul angajaților. Stresul angajaților poate provoca consecințe negative, incluzând absenteismul, extenuarea, lipsa de încredere, probleme de performanță sau eroziunea comunicării și interacțiunii pozitive.

Managementul stresului are în vedere preluarea responsabilității: a stilului de viață, a gândurilor, emoțiilor și a modului în care gestionăm problemele. 

Cui i se adresează acest workshop?

Acest workshop se adresează celor care se află într-o funcție de conducere cum ar fi antreprenori, directori,  manageri.

Temele workshop-ului de stress management sunt:

  1. Introducerea în stresul personal și organizațional
  2. Înțelegerea cauzelor și efectelor ale stresului
  3. Stress Game Management 
  4. Construirea planului de stres 
  5. Soluții practice în stress management

 

Alexandra Iancu oferă consultanță în afaceri și management pentru dezvoltare organizațională și servicii de coaching. Are un master în Consultanță în afaceri cu studii licențiale în Administrarea afacerilor din cadrul Universității București. Este consilier în dezvoltare personală și formator autorizat ANC.