Bilete Ștefan Bănică - Te iubesc, femeie! - 7-14 mar '21 - Sala Gloria

Ștefan Bănică - Te iubesc, femeie!

Sala Gloria , București

7-14 martie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

In pofida vremurilor pline de restrictii, pe care le traim cu totii, Ștefan Bănică si echipa au cautat solutii pentru a continua traditia concertului “Te iubesc, femeie!”, dedicat Zilei Femeii, in luna martie.

Poti vedea integral showul de la Sala Gloria de pe 7 martie, online.

Spectacolul va fi disponibil spre vizionare pana in data de 14 martie inclusiv si il poti urmari cand doresti pana la aceasta data.

In concertul “Te iubesc, femeie!”, sustinut de Ștefan Bănică, alaturi de trupele sale Rock’N’Roll Ban si The 50’S, se vor regasi unele dintre cele mai frumoase cantece de dragoste, pe care artistul le-a lansat de-a lungul carierei sale. “Aceasta perioada prin care trecem ne obliga sa gasim solutii pentru a fi in contact cu voi, pentru a putea continua traditia pe care am inceput-o acum 11 ani prin concertul acustic “Te iubesc, femeie!”. Pana cand vom reveni la normalitate si ne vom intalni fata in fata, cu salile de spectacol pline la capacitate maxima, asa cum am avut pana acum in cadrul concertelor acustice, consider ca este important sa pastram continuitatea chiar si in acest mod total nou pentru noi toti. La concertul “Te iubesc, femeie!”, dedicat in mod special Zilei Femeii, pot participa doar 120 de persoane la spectacol in sala, respectand regulile in vigoare, iar oamenii care isi doresc sa ne revada si sa ne asculte isi pot procura bilete pentru vizionarea in direct a concertului, in mediul online. Concertul va fi unul interactiv, atat in sala, cat si online. Daca celor din sala ma voi adresa direct, fata in fata, voi fi conectat si cu cei care vor urmari concertul online si care ne pot scrie mesaje in timp real. Transmisiunea online ofera posibilitatea, in aceasta situatie speciala, de a fi accesata de mult mai multa lume decat capacitatea de 30% a Salii Gloria. Concertul va putea fi urmarit astfel inclusiv de prietenii din diaspora. Atat eu, cat si colegii mei din Rock’N’Roll Band, The 50’s si invitatii din acest an suntem nerabdatori, dupa un an de pauza, sa ne reintalnim cu voi.” – declara Stefan Banica.