Bilete Scandal în familie - 27 mar, ora 19:30 - Sala Gloria

Scandal în familie

Sala Gloria , București

sâmbătă, 27 martie, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Scandal in familie, o nouă comedie romantică în regia lui Răzvan Săvescu se joaca pentru prima data in 2021 la Sala Gloria.

Distributie: Adriana Trandafir, Marius Bodochi, Andreea Mateiu, Alexandra Apetrei, Andrei Mateiu, Razvan Oprea

Acest spectacol poate fi vizionat in direct din Sala Gloria, dar si online, transmisie live realizata cu o echipa profesionista pe www.wondertheatre.com. Spectacolul va fi transmis in direct pe acelasi site si va putea fi vazut acolo pana pe 4 aprilie. Valabilitatea unui cod de acces online este de 3 ore de cand a fost activat.

O farsă salbatică cu amanți, încurcături, o întâlnire la miezul nopții și un urs flămând. Adică hohote de râs fără întrerupere până la final. Undeva într-o camera din Swing Motel, Danny și Kathy, în focul pasiunii, se ceartă cu scântei când Kathy dezvăluie că se întâlnește cu un alt bărbat. În același timp, într-o altă cameră, Paul este foarte frustrat că amanta lui, Jennifer, ezită să-și înșele soțul. Bill și Mary, se pregătesc să aniverseze douăzeci și nouă de ani de la nunta. Mary dorește o noapte nebună de sex sub cerul liber, însă Bill vrea doar să fie lăsat în pace. Pentru a face lucrurile mai interesante, cel mai bun prieten al lui Paul este Danny, care este căsătorit cu Jennifer, care are o aventură cu Paul, care se întâlnește cu Kathy, care este amanta lui Danny și sora lui Jennifer. În actul doi, toată lumea își dă întâlnire fara să vrea la cabana de la munte a lui Bill și Mary. Consecințele sunt greu de imaginat însa teribil de amuzante.

 

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

  • Organizator: ROLLYWOOD FILM SRL / CUI: 15553831
  • Adresa: Soseaua Mihai Bravu, nr.123-135,Mansarda, bloc. D11, Sc.B, Et.1, Ap.4, Bucuresti, România