Bilete Razvan Vasilescu - Era OK si la 60 @Sala Gloria - 6 mar, ora 16:00 - Sala Gloria

Razvan Vasilescu - Era OK si la 60 @Sala Gloria

Sala Gloria , București

sâmbătă, 6 martie, ora 16:00

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General

Biletul asigura acces in sala de spectacol.

35 lei

Mai sunt doar 9 bilete disponibile

Vizionare online

Biletul nu permite accesul in sala de spectacol; Acesta poate fi urmarit online, pe un link de streaming ce va fi transmis ulterior plasarii comenzii.

20 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

”Era ok si la 60” e un super spectacol de stand up comedy, un one man show maraton in care Razvan Vasilescu imbina texte ale celor mai importanti autori contemporani de comedie cu fragmente emotionante din viata sa.

Durata: aproximativ 70 minute

Acest spectacol poate fi vizionat in direct din Sala Gloria, dar si online, transmisie live realizata cu o echipa profesionista pe www.wondertheatre.com. Deasemenea, spectacolul va fi disponibil spre vizionare pe acelasi site pana pe data de 14 martie. Valabilitatea unui cod de acces online este de 3 ore de cand a fost activat.

Rezulta un spectacol foarte sincer, dincolo de stand up comedy-ul standard – un show care te distreaza, dar te si emotioneaza, despre provocarile inaintarii in varsta si despre viata asa cum e, dincolo de celebritate, un spectacol de la care pleci cu un zambet larg pe chip si un gand nostalgic in suflet.

Unul dintre cei mai cunoscuti actori de teatru si film din Romania, Razvan Vasilescu a fost erou in filmele lui Lucian Pintilie (Balanta, O vara de neuitat, Prea Tarziu, Niki Ardelean, colonel în rezerva), dar si in Marfa si Banii, in regia lui Cristi Puiu, sau emotionantul California Dreamin’ in regia regretatului Cristian Nemescu.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.