Bilete Festival Tezaur Românesc la tine acasa. Împreună să fim solidari! - 14-21 iun '20 - vStage - Online

Festival Tezaur Românesc la tine acasa. Împreună să fim solidari!

vStage - Online, Romania

14-21 iunie '20

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

ATENȚIE: La completarea numărului de telefon este necesar să adăugați și prefixul țării în care locuiți.

După selectarea tipului de bilet dorit, în urma donației tale, vei primi pe adresa ta de email de la iabilet.ro un link de „Vezi online” pentru a putea viziona din confortul casei tale și de pe dispozitivul dorit: Festivalul Tezaur Românesc La Tine Acasă!! La ora de începere a evenimentului, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul acesta și vei fi purtat/ă automat către pagina de vStage a evenimentului, unde te vei putea bucura de festivalul LIVE... Atmosfera și muzica celor 10 artiști va fi la înălțime, te invităm cu mult drag!

Artiștii care vor lua parte la festivalul Tezaur Românesc sunt: CONSTANTIN ENCEANU, CARMEN ȘERBAN, ALEXANDRU BRĂDĂȚAN, ANGELA RUSU, RADU ILLE, VĂRU SĂNDEL, ANDREEA HAISAN, PAUL ANANIE, NICULINA STOICAN, STELIANA SIMA Festivalul este organizat de Radio Românul si are 2 obiective principale: sa putem aduce prin acest festival mesajul, sprijinul si muzica noastra traditionala care in momente de rascruce a insotit poporul român; sa aducem sprijin familiilor greu incercate in acest moment , oferindu-le cecuri de alimente si strictul necesar, pentru ca doar impreuna putem depasi acest moment complicat. Teiamedia doneaza 25% din toate incasarile obtinute la acest eveniment campaniei Radio Românul ajuta Românii.

Data evenimentului 14 iunie 2020
Ora 16ºº ora Spaniei
Ora 17ºº ora României
Parteneri media: Radio Românul www.radioromanul.es (107,7 FM Spania) și Ziarul Periódico El Rumano en España www.periodicoelrumano.es.