Bilete Dan Badea, Cosmin Natanticu, Dan Tutu - Povestitorii Primaverii (Stand up Show) - 6 mar, ora 20:30 - Sala Gloria

Dan Badea, Cosmin Natanticu, Dan Tutu - Povestitorii Primaverii (Stand up Show)

Sala Gloria , București

sâmbătă, 6 martie, ora 20:30

Cumpără bilete

Vezi harta locurilor
Nr. bilete
Acces General

Biletul asigura accesul in sala de spectacole.

Stoc epuizat
Acces online

Biletul nu asigura acces in sala. spectacolul va fi transmis in direct pe site-ul www.wondertheatre.com si va putea fi vazut acolo pana pe 14 martie

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Pentru 6 martie, cei 3 povestitori ai primaverii au pregatit un spectacol special de stand-up comedy dedicat doamnelor, domnisoarelor, mamelor, fetelor, iubitelor, sotiilor, prietenelor, adica tuturor femeilor din vietile noastre…si nu numai!
Atentie, limbaj vulgar!

Acest spectacol poate fi vizionat in direct din Sala Gloria, dar si online, transmisie live realizata cu o echipa profesionista pe www.wondertheatre.com. Deasemenea, spectacolul va fi disponibil spre vizionare pe acelasi site pana pe data de 14 martie. Valabilitatea unui cod de acces online este de 3 ore de cand a fost activat.

 

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.