Bilete Concert Azur Online pe vStage - 25 apr '21, ora 18:00 - vStage - Online

Concert Azur Online pe vStage

vStage - Online, Romania

duminică, 25 aprilie '21, ora 18:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Intr-o zi atat de speciala, cum este Duminica Floriilor, in data de 25 aprilie, de la ora 18:00, formatia AZUR, va sustine primul concert online care va bucura inimile tuturor romanilor.
Slagare precum: ”Mona”, ”S-a rupt lanțul de iubire” sau „În stație la Lizeanu” vor reedita succesul anilor trecuti si vor aduce voie buna si chef de petrecere.

Formatia AZUR a fost infiintata in anul 1984. Fondatorul, compozitorul, textierul si managerul grupului AZUR a fost si este Nelu Vlad, cel care a dat si numele formatiei. In calitate de solist vocal, Nelu Vlad si Azur au sustinut peste 3000 de spectacole, au realizat 42 de CD-uri audio si au adunat milioane de fani, fiind considerati la un moment dat un "fenomen social" datorita afluentei fara precedent a publicului catre salile de spectacol.

Cu repertoriul 100% AZUR au patruns in cercurile sociale cele mai inalte, fiind apreciati si respectati pentru profesionalism, punctualitate si eleganta de care dadeau dovada, pentru slagarele lor nemuritoare cum ar fi :"Mai intoarce Doamne roata", "Regina noptii", "Trenul vietii", "Mona", "Printesa alba", etc.

In cazul in care organizatorul va anula evenimentul din diverse motive, acesta va restitui banii celor care au achizitionat bilet.

Prin dedicatii achitate la achizitionarea biletului se intelege ca dedicatiile sunt in format text de maxim 100 de caractere si ca acestea vor fi redate , in scris pe burtiera- croll din cadrul concertului online.

Ne rezervam dreptul de a nu difuza dedicatiile care contin cuvinte vulgare.

 

In mailul primit de la iaBilet, dati click pe butonul de "Vezi Online", iar acesta va va deschide pagina evenimentului. Codul de acces este codul biletului, format din cifre si litere, afisat sub codul QR de pe bilet.