Bilete Concert aniversar Alina Manole - Luna Pătrată (on-demand) - 17-24 mar '21 - vStage - Online

Concert aniversar Alina Manole - Luna Pătrată (on-demand)

vStage - Online, Romania

17-24 martie '21

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ai acces acum la înregistrarea concertului aniversar Alina Manole - Luna Pătrată din 17 martie! 2 ore de muzică si povești pe care le puteți accesa până miercuri, 24 martie. Așadar, dacă nu ai avut timp în seara aniversării dar vrei un răsfăț muzical, te așteptăm la vizionare!
Cumpără bilet, dă click pe butonul VEZI ONLINE din email-ul pe care îl vei primi și ajungi automat pe pagina vSTAGE a concertului.
O parte dintre încasări vor susține proiecte caritabile.
Oferta Vinil+CD - Live Session Alina Manole rămâne valabilă până la finalul lunii martie! (100 lei în loc de 180 de lei pentru cine are bilet la concert, 130 lei pentru cine nu are timp de concert dar iubește Luna Pătrată). mesaje și comenzi pe adresa [email protected]

______________________________________________________________________________________________

În condiții obișnuite, luna martie venea cu o dublă aniversare pe scenă, a Lunii Pătrate și a subsemnatei. La final erau îmbrățișări și râsete împreună. Scena mea s-a mutat de o vreme în online unde pot să vă cânt indiferent unde v-ați afla și pot să îmi imaginez că suntem cu toții la o privire distanță. Mă voi serba cu voi în singura variantă sănătoasă în care pot aduce Luna Pătrată acasă la fiecare. Sunt 12 ani de când planeta aceasta ne tot aduce împreună și ne arată ce ne poate inima.
Vă aștept la aniversare pe 17 martie 2021, ora 20:00, pe platforma (site-ul) www.vstage.ro
Accesul se face pe bază de bilet în regim "plătește cât vrei". Sunt 3 categorii de bilete:
Bilet #Simplu: 45 lei
Bilet #Păcătos: 75 lei
Bilet #Lunatic: 150 lei
După cumpărarea biletului, veți primi un email de la iabilet.ro. La ora de începere a evenimentului, dați click pe butoul VEZI ONLINE (apare mare în email) și ajungeți automat pe pagina vSTAGE a concertului și ne bucurăm împreună.
Dacă nu puteți fi prezenți la ora anunțată, aveți o săptămână la dispoziție să intrați pe site și să urmăriți concertul. 
O parte dintre încasări vor susține proiecte caritabile.
Așadar, oriunde ați fi în România sau în lume, vă dau întâlnire! Primiți cu Luna?