Bilete Practica Online: Vindecarea Corpului - 13 dec '20, ora 13:00 - Online

Practica Online: Vindecarea Corpului

Online, Romania

duminică, 13 decembrie '20, ora 13:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sergey Nikolaevich Lazarev deschide pentru poporul roman un nou sezon de practici online cu o tema atat de necesară noua, tuturor, in contextul actual: ”Vindecarea corpului”

Cum ne creștem propria energie pentru a supraviețui acestor vremuri? De unde să luăm această energie?

Omul, prin matricea originală se poate autovindeca dacă reușește să îndepărteze blocajele, constrângerile, programele din câmpul energetic. Practica online „Vindecarea Corpului” vine ca un ajutor energetic primit de la distanță de la renumitul cercetator Serghey Nikolaevich Lazarev.

 

”Acum este foarte important să trăim în regimul iubirii! Și este important nu doar să avem grijă de suflet ci și de propriul corp fizic deoarece corpul, spiritul și sufletul sunt un tot unitar. Atunci când un om are energie, nivelul lui energetic subtil crește, posibilitățile lui energetice se măresc iar adaptarea și dezvoltarea au loc mai ușor. Din acest motiv este necesar să învățăm să ne creștem propria energie.”

 

Cine este S.N. Lazarev? Este cunoscut de milioane de oameni din Rusia și din alte țări ca autor al unor serii de cărți - „Diagnosticarea Karmei”, „Omul viitorului”, „Experiența supraviețuirii”, Dupa 25 de ani de cercetare, el are în total 40 titluri publicate și traduse în 16 limbi si peste 600 de seminarii tinute. În opera lui realizează o sinteza a științei și religiei, a pedagogiei, psihologiei și medicinei. Cercetările sale permit înțelegerea semnificației cărților sacre precum Biblia, Coranul, Tora și Bhagavad Gita. SN Lazarev a reușit să urmărească relația cauză-efect dintre viziunea asupra lumii a unei persoane și evenimentele care au loc cu el, cu starea și viitorul său fizic și mental.

Cum va decurge practica? În liniștea căminului tău, te vei putea cufunda în energia unuia dintre cei mai mari cercetători ai Legilor Universului din lume, Sergey Nikolaevich Lazarev. Eliberează-ți mintea și sufletul, Fii împreună cu Lazarev și cu celelalte mii de oameni în energia susținută de autor timp de o săptămână. Alte trei țări se vor alătura acestei practici de grup în momentul meditației. Aceste sesiuni online sunt adevărate binecuvântări pentru toți cei care participă deoarece ei pot simți energia binefăcătoare și plină de iubire pe care Serghey Lazarev o revarsă asupra participanților. Vei putea cumpăra. revedea și retrăi 7 zile această senzație.

„A fost ceva netrait pana acum...parca intre Cer si suflet a fost o legatura directa, fara intermediari, de inteles a iubirii...ceva unic, toate golurile sufletesti s-au umplut si vreau sa mentin starea permanent..radiez...ceea ce va doresc si voua... ma astept la reactii din exterior..dar acum stiu cum sa le accept / primesc...cred ca stiu...la asta trebuie sa lucram intens...sa mentinem starea asta inaltatoare... Eu va multumesc... cred ca faptul ca suntem toti in aceiasi intentie conteaza mult...!” — Alina, participant practică online

 

*Acest webinar va fi disponibil si ulterior transmisiei live, în varianta înregistrată, timp de 7 zile 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco,  Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. După achiziționarea acestora, toți participanți vor primi un link pe adresa de mail care îi va conduce direct către livestream-ul concertului.